Vrijgezellenfeest.TV

Vrijgezellenfeest Fotoshoot

Hier kun je de mooiste fotoshoots laten maken en een
grandioos vrijgezellenfeest beleven!

Home

Vrijgezellenfeest ideen

Fotoglossy.nl
Fotoshoots in Den Bosch NB
en op locatie

Fotoglossy fotoshoot op locatie

Fotoglossy vrijgezellenfeest fotoshoot

Ben je op zoek naar een vrijgezellenuitje vol glitter en glamour? Of wil je misschien een mooi magazine maken met elkaar? Boek dan nu een workshop bij Fotoglossy!

Bij ons kun je verschillende fotoshoots boeken in onze professionele studio in Den Bosch of bij jou thuis.
Tijdens de fotoshoot wordt je begeleid door de beste fotografen die er zijn. Zij zorgen er voor dat iedereen prachtig op de foto staat en zich voor een dag als een echt model waant.

Wil je er helemaal top uitzien op de foto’s? Boek dan een visagist bij de fotoshoot. Zij zal er voor zorgen dat iedereen mooi opgemaakt wordt en zich mooi en zelfverzekerd voelt voor op de foto’s.

Om deze dag helemaal af te maken, kan er ook een magazine gemaakt worden. De mooiste foto’s worden verzameld en komen in het magazine. Bij elke foto komt een stukje tekst, door jullie zelf geschreven. Het magazine kan bijvoorbeeld gaan over de bruid en de ontmoeting met haar vriendinnen. Jullie mogen helemaal zelf bepalen welke kant het op gaat!

Alle foto’s worden digitaal opgestuurd en dat al voor een prijs vanaf € 39,50 per persoon!
De visagie workshop is al te boeken vanaf € 25,- per persoon. Twijfel dus niet langer en gun jezelf een dag in de spotlights met Fotoglossy.

TVWorkshop
Nieuwstraat 34, 5211 NL ’s-Hertogenbosch
073-6911280

info@tvworkshop.nl

www.fotoglossy.nl

 

 

 

Flavour Visagie
Rotterdam

Flavour Visagie

Flavour Visagie

Flavour Visagie

Flavour Visagie Rotterdam, voor make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling, metamorphoses

MAKE-UP WORKSHOP

Maak van het vrijgezellenfeest van je vriendin een topdag en neem haar mee naar deze make-up workshop. Iedereen leert hoe en waarmee zij zich het mooiste kunnen opmaken voor een feestelijke gelegenheid. Dat komt goed uit met het oog op de vrijgezellenavond en bruiloft in het verschiet!

De aanstaande bruid word natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Bij haar doen we de make-up voor en zij mag de andere helft zelf doen, de rest mag het stap voor stap na doen. Na afloop krijgt zij een presentje.

OPGEMAAKT WORDEN DOOR EEN PROFESSIONEEL VISAGISTE

Naast de make-up workshops die wij aanbieden, kan er ook gekozen worden voor een alternatief: Een mooie glamour/party make-up aangebracht door onze visagistes. Zij zal ieder persoonlijke tips geven en jullie vragen m.b.t. make-up beantwoorden. De bruid krijgt na afloop een presentje. Tevens hairstyling mogelijk!

MAKE-UP WORKSHOP / OPGEMAAKT WORDEN I.C.M. FOTOSHOOT

De fotoshoot is mogelijk in combinatie bij al onze workshops, feestjes en diensten.
De fotoshoot op locatie in zeer nabijgelegen fotostudio mogelijk of in overleg bij u op locatie!

Bij Flavour Visagie kunt u tevens ook terecht voor de volgende diensten:

-         Make-up workshops voor iedere leeftijd
-         Bruidsdiensten
-         Gelegenheidsmake-up / -kapsel / Persoonlijk make-up advies
-         Permanente make-up
-         Photoshoots
-         Wimperextensions
-         Wenkbrauwen / wimpers
-         Hand & voetverzorging
-         Gezichtsbehandelingen
-         Spray-tan
-         Ontharen
-         Visagie training
-         Bedrijfsfeestjes
-         Kinderfeestjes

Wilt u meer informatie over de beauty feesten van Flavour Visagie, neem dan gerust contact met ons op.

Contact gegevens
Flavour Visagie
Vlietlaan 46 b / c
3061 DZ Rotterdam
Tel. 06 515 96 196

info@flavourvisagie.nl

www.flavourvisagie.nl
 

 

 

Fotoshoot Amsterdam
Vrijgezellenfeest

Fotoshoot Amsterdam

Helemaal in the mood voor een hilarisch uitje met je vriendinnen? Kom dan langs bij onze fotostudio in Amsterdam.

Dit is geen standaard 13 in een dozijn fotoshoot, maar jullie zullen in vol ornaat gefotografeerd worden achter een echt rood raam op de wallen. Een fotoshoot voor een vrijgezellenfeest dus!

Onze gezellige fotograaf staat een uur lang tot jullie beschikking om de meest gekke poses vast te leggen op de gevoelige plaat. Sexy en spannend? Ja, zeker. Maar natuurlijk wel met een dikke knipoog.

Uniformpjes, make up en belichting wordt allemaal verzorgd. Het enige wat jullie moeten meenemen is een vrolijke stemming en misschien wat hapjes en drankjes.


Fotoshoot vrijgezellenfeest 

 

 

Studio Bodymention
Leiderdorp, Zuid-Holland

Studio Bodymention groepsbodypainting

Iedereen in de verf, geen probleem .... Bodypaint vrijgezellenfeest!

Speciaal voor groepen bieden wij groepsbodypainting aan. En dame of heer uit het gezelschap zal door de hele groep onder vakkundige begeleiding, gebodypaint worden. Wanneer hij/zij helemaal in de verf zit, volgt er nog een fotoshoot waarvan de resulterende foto’s binnen een week per cd-rom worden nagestuurd. Achteraf is er mogelijkheid om te douchen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de paint te laten fixeren zodat je er nog een avond mee kunt stappen.

Een bodypaintmiddag duurt ongeveer drie uur en vindt plaats in de studio in Leiderdorp.
Minimaal 5 deelnemers.

Wij komen ook op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.
Heeft u zelf suggesties voor uw (vrijgezellen-)feest, wij denken graag met u mee.

Informatie www.bodymention.nl


 

 

 

Als filmster op de foto.nl
Haarlem, Noord-Holland

Classic Hollywood Portret

Classic Hollywood Portret

Heb je je altijd al eens als een ouderwetse Hollywood acteur of actrice willen voelen?
Bij ons kun je een middag in de huid kruipen van een beroemde Hollywood ster!
Je wordt dan opgemaakt en gestyled met accessoires zoals hoeden, pruiken, vintage sieraden en sigarettenpijpjes, om zo een echte glamour uitstraling la Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Gary Grant of Humphrey Bogart te krijgen.
Daarna wordt je op de foto gezet.

Dit alles in onze studio in Haarlem onder het genot van een hapje en drankje. Je kunt voor een kleuren of zwart/wit portret kiezen en ook kun je je naam eronder laten zetten.
Je krijgt enkele foto’s van de fotoshoot + 1 foto bewerkt tot Classic Hollywood portret op A2 formaat op cd-rom.

Zie voor meer voorbeelden en mogelijkheden ook onze website. Op onze website kun je het contactformulier invullen voor meer informatie, speciale wensen en offertes op maat.

Informatie www.alsfilmsteropdefoto.nl
 

 

 

SUPERSTARZ
Amsterdam (NH)

Superstarz fotoshoot

BE A MODEL 4 A DAY AT SUPERSTARZ

Mis je leuke foto's om bij je profiel te plaatsen? Wil je meer spontane reacties op je profiel?, Wil je je vrienden of vriendinnen een onvergetelijk vrijgezellenfeestje bezorgen? Of je eigen portfolio opbouwen als fotomodel?

In Amsterdam Westerpark kun je ervaren hoe het is om model te zijn. Superstarz bezorgd je een feestelijke en professionele fotoshoot. Onze 400 m2 studio is beschikbaar voor professionele foto en filmopnamen. Ook kan de set worden ingericht hoe jij dat wilt!
Om deze dag goed door te komen zijn er allerlei lekkere hapjes en drankjes aanwezig en zorgt het entertainment team voor een goede en relaxte sfeer tijdens de shoots, ook zorgen speciale acts voor een onvergetelijke dag!

Superstarz is voor iedereen; jong en oud,, groot en klein het maakt niet uit hier ben je altijd welkom! Het is hartstikke leuk om met een groep vriendinnen deze dag te beleven en de ervaring leert kennen. Dit zal met vriendinnen een onvergetelijke dag worden met veel lachen, gieren en brullen! Er wordt van iedereen een individuele fotoreportage gemaakt. Ook worden er groepsfoto's gemaakt, dit is een geweldige herinnering voor later! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een ​​individuele shoot te doen voor bijvoorbeeld het opbouwen van een portfolio of gewoon omdat het jou leuk lijkt! Ook is het leuk om na de shoot jou foto's cadeau te kunnen doen.

Wij hebben in onze studio een professionele fashion fotograaf die n op n met jou aan de slag gaat! Je kan bij ons altijd langs komen om een afspraak te maken. Als je bij ons een mooi concept wilt opbouwen werken wij graag met je samen!

Alle foto's die op de dag van shoot worden gemaakt krijg je op dvd. Van alle foto's die gemaakt zijn maken wij er een aantal nog mooier!

TIP!: Na de onvergetelijke fotoshoot ben je fantastisch opgemaakt en gestyled en is het natuurlijk geweldig om met je vriendinnen het uitgaansleven in Amsterdam onveilig te maken!

Awake the Star in you!

Informatie
SUPERSTARZ
Zeebergweg 2
1051 DE Amsterdam
06- 39101600
020- 3624668

info@superstarz.nl

www.superstarz.nl
 

 

Home Vrijgezellenfeest ideen


Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland


Amsterdam Den Haag Maastricht Rotterdam Utrecht stad Buitenland