Vrijgezellenfeest.TV   -   Fotoshoot

Hier kun je de mooiste fotoshoots laten maken voor een grandioos vrijgezellenfeest !

Home

Fotoglossy.nl
FotoGlossy Fotoshoot

TV Workshop

FotoGlossy fotoshoot en glossy magazine maken

Op de foto staan als een echt covermodel met prachtig haar en mooie make-up? FotoGlossy maakt dit mogelijk voor jullie! Pak de gelegenheid van een vrijgezellendag met beide handen aan! Dit is dé kans om de bruid in het middelpunt te zetten met al haar beste vriendinnen en liefste familieleden om haar heen.

Een professionele fotoshoot met een ervaren fotograaf is een perfecte manier om een leuke dag te beleven! In onze studio of op een locatie naar keuze maken we de mooiste foto’s van jou en je vriendinnen. Deze foto’s bewerken we zodat deze er optimaal uitzien om ze in de Glossy te plaatsen. De Glossy is natuurlijk een geweldig aandenken aan een prachtige dag! Het is een leuk cadeau om met z’n allen te geven op de bruiloft, zodat dit vrijgezellenuitje echt niet te vergeten is!

Van deze glamourshoot ontvang je niet alleen de Glossy, maar ook alle foto’s. Deze foto’s kunnen we voor jullie bewerken. Hiermee sla je twee vliegen in één klap, je hebt een super mooi fotoserie en aandenken na de vrijgezellendag, maar je hebt ook prachtige foto’s van al je vriendinnen, zussen en/of moeder!

Spreekt dit je aan en ben je benieuwd naar meer informatie over FotoGlossy?
Kijk dan op onze site www.fotoglossy.nl, bel ons dan op 073-6911280 of stuur een e-mail naar info@fotoglossy.nl. 

 

 

Flavour Visagie
Rotterdam

Flavour Visagie

Flavour Visagie

Flavour Visagie

Flavour Visagie Rotterdam, voor make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling, metamorphoses

MAKE-UP WORKSHOP

Maak van het vrijgezellenfeest van je vriendin een topdag en neem haar mee naar deze make-up workshop. Iedereen leert hoe en waarmee zij zich het mooiste kunnen opmaken voor een feestelijke gelegenheid. Dat komt goed uit met het oog op de vrijgezellenavond en bruiloft in het verschiet!

De aanstaande bruid word natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Bij haar doen we de make-up voor en zij mag de andere helft zelf doen, de rest mag het stap voor stap na doen. Na afloop krijgt zij een presentje.

OPGEMAAKT WORDEN DOOR EEN PROFESSIONEEL VISAGISTE

Naast de make-up workshops die wij aanbieden, kan er ook gekozen worden voor een alternatief: Een mooie glamour/party make-up aangebracht door onze visagistes. Zij zal ieder persoonlijke tips geven en jullie vragen m.b.t. make-up beantwoorden. De bruid krijgt na afloop een presentje. Tevens hairstyling mogelijk!

MAKE-UP WORKSHOP / OPGEMAAKT WORDEN I.C.M. FOTOSHOOT

De fotoshoot is mogelijk in combinatie bij al onze workshops, feestjes en diensten.
De fotoshoot op locatie in zeer nabijgelegen fotostudio mogelijk of in overleg bij u op locatie!

Bij Flavour Visagie kunt u tevens ook terecht voor de volgende diensten:

-         Make-up workshops voor iedere leeftijd
-         Bruidsdiensten
-         Gelegenheidsmake-up / -kapsel / Persoonlijk make-up advies
-         Permanente make-up
-         Photoshoots
-         Wimperextensions
-         Wenkbrauwen / wimpers
-         Hand & voetverzorging
-         Gezichtsbehandelingen
-         Spray-tan
-         Ontharen
-         Visagie training
-         Bedrijfsfeestjes
-         Kinderfeestjes

Wilt u meer informatie over de beauty feesten van Flavour Visagie, neem dan gerust contact met ons op.

Contact gegevens
Flavour Visagie
Vlietlaan 46 b / c
3061 DZ Rotterdam
06 515 96 196
info@flavourvisagie.nl
www.flavourvisagie.nl
 

 

 

Fotoshoot Amsterdam
Vrijgezellenfeest

Fotoshoot Amsterdam

Helemaal in the mood voor een hilarisch uitje met je vriendinnen? Kom dan langs bij onze fotostudio in Amsterdam.

Dit is geen standaard 13 in een dozijn fotoshoot, maar jullie zullen in vol ornaat gefotografeerd worden achter een echt rood raam op de wallen. Een fotoshoot voor een vrijgezellenfeest dus!

Onze gezellige fotograaf staat een uur lang tot jullie beschikking om de meest gekke poses vast te leggen op de gevoelige plaat. Sexy en spannend? Ja, zeker. Maar natuurlijk wel met een dikke knipoog.

Uniformpjes, make up en belichting wordt allemaal verzorgd. Het enige wat jullie moeten meenemen is een vrolijke stemming en misschien wat hapjes en drankjes.

Fotoshoot vrijgezellenfeest

 

 

 

Studio Bodymention
Leiderdorp, Zuid-Holland

Studio Bodymention groepsbodypainting

Tip voor een vrijgezellenfeest!

Speciaal voor groepen bieden wij groepsbodypainting aan. Eén dame of heer uit het gezelschap zal door de hele groep onder vakkundige begeleiding, gebodypaint worden. Wanneer hij/zij helemaal in de verf zit, volgt er nog een fotoshoot waarvan de resulterende foto’s binnen een week per cd-rom worden nagestuurd. Achteraf is er mogelijkheid om te douchen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de paint te laten fixeren zodat je er nog een avond mee kunt stappen.

Een bodypaintmiddag duurt ongeveer drie uur en vindt plaats in de studio in Leiderdorp. Minimaal 5 deelnemers.

Wij komen ook op lokatie. Vraag naar de mogelijkheden.
Heeft u zelf suggesties voor uw (vrijgezellen-)feest, wij denken graag met u mee.

www.bodymention.nl
 

 

 

Model4aDay
Purmerend (NH)

Model4aDay

Willen jullie je vriendin en jezelf een onvergetelijke dag bezorgen dan kan dat bij ons met een professionele fotoshoot waarbij je je een topmodel zult voelen. Iedereen houdt er ook nog eens prachtige foto’s aan over die je daarna aan iedereen kan showen. De fotoshoot kan zo gedaan worden zoals jullie zelf in gedachten hebben, een glamour, fashion of portret foto.

Bij Glamour zal je sexy in beeld worden gebracht met een mysterieuze tint, wij doen niet aan ordinaire foto’s, ook bij sexy foto’s zal je de foto zo aan de muur kunnen hangen. Een fashion shoot is een opvallende foto met uiteraard mooie kleding die je zelf kan meenemen of van ons mag lenen, houd er wel rekening mee dat onze kleding bijna allemaal maat S of M is. Tijdens de fotoshoot is er een visagiste aanwezig die jullie allemaal als echte modellen zal opmaken. Mochten jullie dit niet nodig vinden dan zijn er natuurlijk spiegels waar jullie zelf aan de slag kunnen gaan met eigen make-up en de visagist geeft jullie dan tips.

Aan het einde van de workshop krijgen jullie een CD-rom met daarop alle foto’s in hoge resolutie (minimaal 8 per persoon). De foto’s worden naar jullie opgestuurd omdat de foto’s na afloop namelijk ook nog bewerkt worden. Het is wel mogelijk om alvast een foto van het feestbeest mee te geven. Maar de rest zal nog even geduld moeten hebben.

Onze fotostudio is zeer ruim en modern, er staan schermen waarachter je kunt omkleden. In de studio zijn ook danspalen aanwezig, leuk om te gebruiken met de foto’s of om even los mee te gaan.
Onze fotostudio zit in Purmerend. Dat is slechts 20 minuten vanaf Amsterdam en goed bereikbaar, ook is het handig omdat parkeren hier altijd gratis is. Openbaar vervoer is op ongeveer 10 minuten afstand.

www.model4aday.nl
 

 

 

Couleurs Mystique
Brielle, Zuid-Holland

Couleurs Mystique

Vrijgezellenfeest

Bij Couleurs Mystique kun je op verschillende manieren een vrijgezellenfeest of vriendinnendag organiseren.
Afhankelijk van het aantal personen, is dat een combinatie van visagie of make-up workshop, een lange of korte fotoshoot, high tea of lunch en/of een sportmassage.

• Visagie & Fotoshoot arrangement (groep 5 t/m 7 personen)
• Make-up workshop & Fotoshoot (groep 8 t/m 10 personen)•
• Workshop & fotoshoot & relax arrangement (groep 6 personen)
• Workshop & relax arrangement (groep 4 t/m 6 personen)
• Workshop & kleur & relax arrangement (groep 4 t/m 6 personen)
• Make-up en nagelworkshop arrangement (groep 4 t/m 8 personen)

Wil je meer informatie, prijsinfo of misschien wel gelijk boeken, of een vrijblijvende optie voor een bepaalde datum nemen? Bel gerust naar 0181 - 416293.

www.couleursmystique.nl
 

 

 

Als filmster op de foto.nl
Haarlem, Noord-Holland

Classic Hollywood Portret

Classic Hollywood Portret

Heb je je altijd al eens als een ouderwetse Hollywood acteur of actrice willen voelen?
Bij ons kun je een middag in de huid kruipen van een beroemde Hollywood ster!
Je wordt dan opgemaakt en gestyled met accessoires zoals hoeden, pruiken, vintage sieraden en sigarettenpijpjes, om zo een echte glamour uitstraling à la Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Gary Grant of Humphrey Bogart te krijgen.
Daarna wordt je op de foto gezet.

Dit alles in onze studio in Haarlem onder het genot van een hapje en drankje. Je kunt voor een kleuren of zwart/wit portret kiezen en ook kun je je naam eronder laten zetten.
Je krijgt enkele foto’s van de fotoshoot + 1 foto bewerkt tot Classic Hollywood portret op A2 formaat op cd-rom.

Zie voor meer voorbeelden en mogelijkheden ook onze website. Op onze website kun je het contactformulier invullen voor meer informatie, speciale wensen en offertes op maat.

www.alsfilmsteropdefoto.nl

 

 

 

SUPERSTARZ
Amsterdam (NH)

Superstarz fotoshoot

BE A MODEL 4 A DAY AT SUPERSTARZ

Mis je leuke foto's om bij je profiel te plaatsen? Wil je meer spontane reacties op je profiel?, Wil je je vrienden of vriendinnen een onvergetelijk vrijgezellenfeestje bezorgen? Of je eigen portfolio opbouwen als fotomodel?

In Amsterdam Westerpark kun je ervaren hoe het is om model te zijn. Superstarz bezorgd je een feestelijke en professionele fotoshoot. Onze 400 m2 studio is beschikbaar voor professionele foto en filmopnamen. Ook kan de set worden ingericht hoe jij dat wilt!
Om deze dag goed door te komen zijn er allerlei lekkere hapjes en drankjes aanwezig en zorgt het entertainment team voor een goede en relaxte sfeer tijdens de shoots, ook zorgen speciale acts voor een onvergetelijke dag!

Superstarz is voor iedereen; jong en oud,, groot en klein het maakt niet uit hier ben je altijd welkom! Het is hartstikke leuk om met een groep vriendinnen deze dag te beleven en de ervaring leert kennen. Dit zal met vriendinnen een onvergetelijke dag worden met veel lachen, gieren en brullen! Er wordt van iedereen een individuele fotoreportage gemaakt. Ook worden er groepsfoto's gemaakt, dit is een geweldige herinnering voor later! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een ​​individuele shoot te doen voor bijvoorbeeld het opbouwen van een portfolio of gewoon omdat het jou leuk lijkt! Ook is het leuk om na de shoot jou foto's cadeau te kunnen doen.

Wij hebben in onze studio een professionele fashion fotograaf die één op één met jou aan de slag gaat! Je kan bij ons altijd langs komen om een afspraak te maken. Als je bij ons een mooi concept wilt opbouwen werken wij graag met je samen!

Alle foto's die op de dag van shoot worden gemaakt krijg je op dvd. Van alle foto's die gemaakt zijn maken wij er een aantal nog mooier!

TIP!: Na de onvergetelijke fotoshoot ben je fantastisch opgemaakt en gestyled en is het natuurlijk geweldig om met je vriendinnen het uitgaansleven in Amsterdam onveilig te maken!

Awake the Star in you!

SUPERSTARZ
Zeebergweg 2
1051 DE Amsterdam
info@superstarz.nl
06- 39101600
020- 3624668
 
www.superstarz.nl
 


 

Home • Drenthe • FlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland


                                        
AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland